söndag 11 maj 2008

Lyckat showroom på Hälsingehöjden 7!


Det kändes verkligen toppenbra med vårt första showroom på Hälsingehöjden i Stockholm! I fredags hade vi premiär där och kommer numera att vara där varje vecka på fredagar.

Det känns SÅÅ bra och kul! Det blev fullbokat bara på några dagar, och alla som kom - var som alltid - trevliga och hade så fina barn eller magar med sig. Jag tycker det är så roligt att få hjälpa till och visa bärsjalar. Och det känns också väldigt roligt att dela lokal med Marika på Looma (som tillverkar Sino och Ringo) och få träffa henne varje vecka. Härligt att träffa en kollega och prata bärsjalar med.

Vi som säljer bärsjalar har rätt bra kontakt med varandra på internet och telefon, men det är extra roligt att träffas i verkligheten. Det kan bli lite ensamt ibland att vara egen företagare, och då är det toppen att kunna träffa en kollega och få inspirera varandra.

Nu drömmer jag förstås om en riktig bärsjalsbutik i Stockholm, som har öppet varje dag och där det finns alla tänkbara sorter av bärsjalar och bärselar som finns. Det är målet, men det dröjer väl några år innan vi är där...

Just nu gläds jag för fullt åt det här första steget på vägen, som passar perfekt i vår verksamhet för tillfället!

Ni är förstås alla välkomna att komma dit och prova både sjalar och selar av hjärtans lust! Mer om tid, plats och tidsbokning kan du läsa på www.babydesign.se

Inga kommentarer: