söndag 31 augusti 2008

Renovering på gång - vårt showroom ska växa och bli butik!



Det har varit en sådan succé med vårt showroom i Stockholm att vi har beslutat oss för att satsa och göra om det till butik. Skillnaden mot förut blir att vi nu kommer att ha ett ordentligt lager så att du kan ta med dig den bärsjal och bärsele som du tycker om direkt med dig hem - du får förstås betala också först, men det kanske du redan räknat ut!

Så nu har vi tillbringat hela helgen i målaroveraller och målat om vartenda hörn i showroomet. Det blir så fint! Allt i en varmt vit färgton, väggar, lister, dörrar och till och med golv. Det är härligt att få se allt så nytt och fräscht ut. Nu är det bara möbler och hyllor kvar att sätta på plats, kuddar till sittbänken, skötbord som ska upp på väggen och lite annat smått och gott...så är det klart!

I början kommer vi att hålla öppet två dagar i veckan, tisdagar och fredagar, mellan kl 10-17. Vi kommer att smyga igång med utökade öppettider redan nu, tisdagen den 9 september, men invigningen av den nya butiken kommer inte att bli förrän den 2-3 oktober.

I butiken kommer ni att träffa Ingrid på fredagar som förut och på tisdagar är det Marika som hjälper er. Marika har lång erfarenhet av att använda alla sorters bärsjalar och bärselar och har även stor erfarenhet av att sälja bärsjalar och hjälpa föräldrar att hitta rätt modell utefter sina behov. Vi är mycket glada över att få henne till hjälp i butiken!

Vårt mål är att inom så kort tid som möjligt kunna hålla butiken öppet alla vardagar i veckan, samt en lördag i månaden. Du som tycker att det är viktigt och bra att det finns en specialbutik i Stockholm för bärsjalar och bärselar, får gärna hjälpa oss att nå dit genom att sprida ut till vänner och bekanta och andra som har intresse av bärselar och bärsjalar att vi finns och var de kan hitta oss.

Vill du ha visitkort att dela ut med vår adress på eller lappar att sätta upp på BVC och MVC så hör av dig till oss på info@babydesign.se eller ring på 021-35 28 00 så skickar vi bums så många du vill ha!

Inga kommentarer: